interior heading
FASHION STORES

Kiil

kiil-bilde-02
KiiL har siden oppstarten i 1994 hatt ett mål for øyet: Å skape unike miljøer gjennom å løfte frem utsøkt og spennende design. Frank Kiil og Jo Gulbrandsen har vært engasjerte eiere fra starten – og med en genuin interesse og høy grad av service har de, sammen med sine kollegaer, gjort KiiL InteriørDesign til en velrenommert aktør i markedet.

kiil-bilde-01
kiil-bilde-03
kiil-bilde-04
kiil-bilde-10
kiil-bilde-09
kiil-bilde-08
kiil-bilde-07
kiil-bilde-06
kiil-bilde-05

Kompetanse og entusiasme skaper vekst. I 2010 ble virksomheten vår flyttet fra Lillehammer til Gjøvik, og med ca. 1000 m2 kunne vi fylle to hele etasjer med både norske og verdensledende designmerker – møbler, interiør, belysning og tekstiler. To nye avdelinger ble åpnet i Oslo og Tromsø i løpet av 2013: Montana by KiiL(nå KiiL Oslo) med eksepsjonell beliggenhet midt på Karl Johan, og KiiL Tromsø i sentrum av «Nordens Paris». Alle avdelinger har kunnskapen og iveren som er avgjørende – hos oss får alle det fokuset de fortjener.

Som et relativt lite firma står vi ansvarlig for en mengde store leveranser og prosjekter. Vi utfører omfattende oppdrag for ulike hotellkjeder og private hoteller i både Norge og Sverige, hvor vi står for alt fra total innredning til montering. Vi utformer også løsninger for bl.a. restauranter, butikker, kontorer, hytter og private hjem.
Vår tilstedeværelse og oppfølging gjør oss unike.
KIIL

Åpningstider:
Man. - fre.: 10 - 18
Lørdag: 10 - 16

Phone: +47