specialitystores heading

Gutta på haugen

images-guttapahaugen-01
images-guttapahaugen-02
images-guttapahaugen-03
images-guttapahaugen-06
images-guttapahaugen-05
gutta-på-haugen-kasser
gutta-på-haugen-flasker
Vi liker å skille oss ut og med det mener vi at du hos oss vil finne råvarer og mat som er unike. Gutta på haugen er en spesialbutikk for smaksrike matvarer, med et stort utvalg av kortreiste og langreiste delikatesser. Vil du bort fra Oslo sentrums tjas og mas, stikk innom Gutta på Haugen, og vips får du følelsen av å leve for hundre år siden, med kjøpmannsdisk, kvalitetsvarer, spennende oster, spekemat, frukt og grønnsaker og mye annet digg. Vi har det meste av de ulike sesongers og årstiders beste råvarer, så følg med på siden vår for hva som er best til hvilken tid.

gutta pa haugen butikk mathallen

Kom innom butikken vår på Mathallen og få litt spekemat oppdelt, kjøp en iskald Ringi eplemost og noe godt brød, del det med noen du er glad i og ta livet med ro!

Vår avdeling på Mathallen ved Vulkan har nok av godsaker til å friste de fleste. Her får du vår klassiske Gutta-sandwich, knallgode oster, spekeskinke og salami, samt søtsaker fra Summerbird og Lakrids. Vi står klare til å gi deg en uforglemmelig smaksopplevelse!

logo guttapahaugen
GUTTA PÅ HAUGEN

Opening hours: 
Monday - Sunday:
8 am - 6 pm

Phone, store: +47

fb art Besøk oss på Facebook

ADDRESS:Mathallen,