culinarydelights heading

Fyr Bistronomi & Bar

fyr-bistronomi-og-bar-bilde
fyr-bistronomi-og-bar-kjokken
fyr-bistronomi-og-bar-matrett

Velkommen til vår verden med folkelig gourmet, der bistro møter gastronomi. Nyt ærlige retter i en intim og ujålete atmosfære. Inne har vi 95 sitteplasser fordelt på restaurant, bar og hyggelig matbar. Med åpent kjøkken blir du møtt med smil fra kokkene, og du kan nyte god mat og drikke i et sjarmerende lokale. På sommeren kan vi by på en av Oslos flotteste uteserveringer i vår grønne park. Vi har over 150 sitteplasser, og er omringet av gress, planter og trær. En grønn oase midt i byen.

fyr-bistronomi-og-bar-bilde1
fyr-bistronomi-og-bar-bilde8
fyr-bistronomi-og-bar-bilde2
fyr-bistronomi-og-bar-bilde3
fyr-bistronomi-og-bar-bilde4
fyr-bistronomi-og-bar-bilde5
fyr-bistronomi-og-bar-bilde6
fyr-bistronomi-og-bar-bilde7
fyr-bistronomi-og-bar-bilde9
Vår tolkning av bistronomi er en kombinasjon av avslappet bistro, og de gode matopplevelsene gastronomien representerer. Vi har fjernet unødvendig jåleri og fokuserer på å skape en intim, lun og kjærlig atmosfære og matstil. Menyen er basert på de beste, lokale råvarene i sesong, men vi lar oss også inspirere ut over landegrensene. For oss ligger magien i å utfordre kontrasten mellom det rustikke og det elegante – og dette gjenspeiler hele opplevelsen av FYR Bistronomi & Bar.

Fyr Park
Hele sommerhalvåret kan nytes på vår uteservering, FYR Park, som er vår egen grønne oase midt i Bogstadveien. Her serverer vi vår egen Park-meny som baserer seg på samme råvarer som inne i Bistronomi'en.Bistronomi
Inne i restauranten tilbyr vi vår Bistronomi-meny, både a'la carte i tillegg til våre satte menyer som til enhver tid settes av kjøkkenet for å gi en optimal FYR-opplevelse. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby.

Matbar
Sammen med kjøkkenet, baseres også cocktails på sesongens råvarer, og er ment til å spille på lag med maten vi serverer. Cocktails er en naturlig del av opplevelsen på FYR, og vi har et sterkt ønske om å bli en av landets beste restaurantbarer. Her kan du nyte pairing til rettene vi serverer, eller booke cocktailbord i helgene.


Hjertelig velkommen til oss.
FYR BISTRONOMI & BAR

Åpningstider:
Man – ons: 17 - 24
(kjøkkenet stenger kl. 22)
Tors – lør: 12 - 01.30
(kjøkkenet stenger kl 23.30)
Søn: Stengt

Kjøkkenet tar en pause
mellom 16 og 17

Tel: +47