FASHION STORES

Agnar Hagen

agnar-hagen-skoring
agnar-hagen-stoler
agnar-hagen-støvler
agnar-hagen-støvler-3
agnar-hagen-støvler-2

Agnar Hagen er en skobutikk i Bogstadveien som feiret sitt 100-års jubileum i 2016. Vi selger sko til herre, dame og barn. Butikken drives i dag av fjerde og femte generasjon.

agnar hagen sko

Til Hagen har de vandret, generasjonene, når de trengte noe nytt å gå med. På dette området ser tiden ikke ut til å forandres. Til den spreke 100 års jubilanten kommer årskullene trillende inn like sikkert som de begynner på skolen. Gode vaner er det noe eget ved, var det en eller annen som sa.

Den 11. november 1916 startet det hele. Skobutikken til Hagen. Familiebedriften i Bogstadveien som ble startet av mor. Sønnen var visergutt og handelsskoleelev om kvelden.

Agnar er staffettnavnet i Sko-Hagen familien. Arvegodset har fulgt eldsteguttene i tre generasjoner. I dag er det Morten Agnar som står ved sin lest. Flasket opp på familietradisjoner har han steget i gradene fra lørdagshjelp til dirigent; med god hjelp fra BI underveis. "Det er godt å ha en økonom i familien", var Agnar den eldres ord.

agnar hagen barneavdeling

Her finner du barnesko i et utvalg du må krysse grenser for å finne maken til. Damer og herrer trenger ikke løse billett hos SAS for å sko seg kontinentalt eller amerikansk. De beste kvaliteter fra den store verden har funnet sin plass hos familien Hagen.

Atmosfæren lokker frem minner fra ungdommens dager. Da kyndig ekspedering til slutt ga resultater i form av nye blå, hvitsålede seilersko som vandret stolt ut i Bogstadveien. Lukten av nytt lær sitter ennå i neseborene.


agnar hagen logo
AGNAR HAGEN

Åpningstider: 
Mandag - fredag: 10 - 18
Torsdag: 10 - 19
Lørdag: 10 - 17

Phone: +47

Web: agnar-hagen.no

ADRESSE: