interior heading

A Huseby

a_huseby_interior2
a_huseby_seng
a_huseby_stoler_bord
a_huseby_sofa

A. Huseby & Co ble etablert i 1889 av Andreas Huseby, og flyttet allerede i 1910 til nåværende lokaler i Møllergaten 6. Frem til 1970 drev vi egen møbelproduksjon og tapetserverksted. Gjennom årene har møblene blitt stilt ut, i inn- og utland, bl. annet Verdensutstillingen i Paris i 1900. A. Huseby & Co er stolte av å være en av Norges eldste møbelforretninger.

I dag driver vi med samme idé som da vi startet i 1889. Høy kvalitet, personlig service og stor bredde skal gi mulighet for møbler og løsninger tilpasset hver enkelt kunde. I September 2015 åpnet A. Huseby & Co Asker i Kirkeveien 220, med ønske om å tilby vår kompetanse til områder utenfor Oslo.

a huseby interior

I våre butikker i Oslo og Asker viser vi et bredt utvalg av norske og skandinaviske møbler i klassisk og moderne design. Møbler skal ikke bare se godt ut, de skal også være gode i bruk og vare lenge. Våre møbler lages bl.a i eik, ask, bøk og valnøtt. Dette er harde tresorter som tåler mange års bruk.

Våre interiørkonsulenter har lang erfaring og mye kunnskap. Det å veilede og gi råd er faget deres. Vårt utvalg av møbler, tepper, interiørartilker, tekstiler og lamper gir mulighet for å få oppfylt de fleste ønsker.

Ta turen innom oss for å bli inspirert!logo A Huseby
A. HUSEBY & CO

Opening hours:
Monday - Friday:
10 am - 6 pm
Saturday: 10 am - 4 pm

Phone: +47

Web: www.ahuseby.no

logo facebook  VISIT US ON FACEBOOK


Karenslyst Allé 7, 0278 Oslo